skip to Main Content
SCHADE MELDEN? +31 (0) 71-36 22 622 info@ashb.nl

EEN GOED WERKENDE AIRCO, WEL ZO GEZOND

AIRCO SERVICE VOOR UW AUTO

Onze airco service zorgt dat de airconditioning in uw auto optimaal blijft werken. Zomers houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt de airco dat de ruiten beslaan. Net als alle andere onderdelen heeft ook uw airco onderhoud nodig. Laat uw airco daarom regelmatig controleren.

Airco onderhouden?

De airco in uw auto is niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Doet u geen onderhoud aan uw airco, dan zult u merken dat de werking minder wordt. Te lang geen onderhoud kan er zelfs voor zorgen dat de compressor kapot gaat, met een dure reparatie als gevild. Laat daarom de werking van de airco regelmatig controleren.

Service aan uw airco

Met onze airco service zorgen onze specialisten ervoor dat uw airco optimaal blijft werken. Zo worden nare luchtjes voorkomen en blijft de lucht in uw auto schoon. Wij hebben een speciale service voor aircosystemen.

Wilt u weten of uw airco nog goed werkt?
Bel ons dan even voor een afspraak of rij even langs.

Kwaliteit gegarandeerd

Autoschade Herstel Breed Noordwijk voldoet volledig aan de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant. Eurogarantborging is de norm voor bedrijven die bij Stichting FOCWA Garantiefonds zijn aangesloten. Om FOCWA Eurogarant deelnemer te worden en hiermee het Eurogarant certificaat te behalen moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Deze eisen worden jaarlijks door de DEKRA en Kiwa gecontroleerd bij de aangesloten FOCWA Eurogarant bedrijven. Zo wordt de kwaliteit van de Eurogarant bedrijven gecontroleerd en weet u als consument dat uw auto in vertrouwde handen is.

Snel een offerte?
APP je deuk!