skip to Main Content
SCHADE MELDEN? +31 (0) 71-36 22 622 info@ashb.nl

SCHADEHERSTEL MET 7 JAAR GARANTIE

AUTOSCHADE HERSTEL

Heeft u, in welke vorm dan ook, te maken met autoschade, dan bent u bij Autoschade Herstel Breed Noordwijk aan het juiste adres. Door up-to-date vakkennis, enthousiasme en ongeremde passie te combineren met de meest innovatieve reparatietechnieken zijn wij in staat elke schade, van cosmetisch tot complex en merkgerelateerd, efficiënt en veilig te repareren. Van uitdeuken tot ruitreparatie, van spuitwerk tot airco-service: Autoschade Herstel Breed Noordwijk is het meest universele schadeherstelbedrijf in de Bollenstreek.

Kwaliteit

Autoschade Herstel Breed Noordwijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant. Kiezen voor ons schadeherstelbedrijf is dus kiezen voor kwaliteit. Dankzij ons Eurogarantcertificaat bent u als klant onder andere verzekerd van:

veilig en vakkundig schadeherstel
• 7 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
• reële prijsstelling en heldere taxaties
• gemak, alles soepel geregeld, ook met de verzekering
• gebruik van equipement volgens de laatste technieken
• gecertificeerde bedrijfsprocessen
• reparaties conform fabrieksvoorschriften
• gebruik van originele onderdelen

Heeft u schade?
Wij zorgen er voor dat uw auto snel en vakkundig gerepareerd wordt.

Tip: voor kleine deukjes en krassen werken wij met Easy2Fix. Hiermee kunnen wij uw schade snel en voordelig verhelpen.

Kwaliteit gegarandeerd

Autoschade Herstel Breed Noordwijk voldoet volledig aan de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant. Eurogarantborging is de norm voor bedrijven die bij Stichting FOCWA Garantiefonds zijn aangesloten. Om FOCWA Eurogarant deelnemer te worden en hiermee het Eurogarant certificaat te behalen moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Deze eisen worden jaarlijks door de DEKRA en Kiwa gecontroleerd bij de aangesloten FOCWA Eurogarant bedrijven. Zo wordt de kwaliteit van de Eurogarant bedrijven gecontroleerd en weet u als consument dat uw auto in vertrouwde handen is.

Snel een offerte?
APP je deuk!