skip to Main Content
SCHADE MELDEN? +31 (0) 71-36 22 622 info@ashb.nl

Splinter Nieuwsmail 27 november

Mooie winterse dagen, met een zon boven een besneeuwd landschap. Heldere vrieskou bij het schaatsen, wandelen, skiën of gewoon lekker buiten zijn. Je kunt er enorm van genieten, maar de winter vraagt ook veel van je huid. Die krijgt te maken met grote temperatuurverschillen tussen buiten en binnen en met droge lucht van de CV of de autoverwarming. In de winter is ook de invloed van UV-straling aanwezig en nog intensiever als je gaat wintersporten. Maar de beautyproducten van SwissCare helpen jouw huid om de winter door te komen.

Producten+SwissCare

SwissCare DayCare SPF20 Cream bijvoorbeeld is zo’n product, ontworpen voor ultieme hydratatie en bescherming van alle schadelijke invloeden van buitenaf met krachtige anti-aging technologie die diep werkt op cellulair niveau met een totale verstevigende en liftende effect. Bedoeld voor de huid die volledige bescherming nodig heeft voor alle schadelijke invloeden van buitenaf.

De powerboost innovatie in deze crème bevat een geavanceerde technologie met een unieke anti-aging, huid- herstellende en verstevigende werking. Het bevat een klinisch bewezen intelligent en zeer selectief peptide dat een natuurlijk communicatieproces bevordert binnen de huid om de productie van collageen in de diepe matrix te stimuleren. Natuurlijk zeewier extract geeft een verbluffende teintverbetering. En dit is nog maar één van de vele bijzondere producten van dit innovatieve cosmeticamerk. Voor meer informatie over de vele SwissCare producten, kom gerust langs in onze winkel!

Graag tot ziens!

Sonja Grandia